sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Turku Design Festival tuo Late Night Shopping -tapahtumaillan Turkuun!


Late Night Shopping järjestetään ensimmäistä kertaa Turussa torstaina 10.5.2012.  Helsingistä ja Tampereelta tutun konseptin tarkoituksena on tavoittaa ja palvella asiakkaita laajemmin erilaisen shoppailukokemuksen merkeissä. 

Illan aikana liikkeissä pääsee tutustumaan suunnittelijoihin sekä nauttimaan tarjoiluista, tarjouksista ja muusta ohjelmasta. Liikkeiden lisäksi Late Night Shopping –iltana pääsee tutustumaan myös tarkemmin luovan työn tekijöihin, kun monet työhuoneet avaavat ovensa kävijöille. Tapahtuman aikana liikkeiden ja työhuoneiden ovet ovat avoinna vähintään klo 21.00 asti. Liikkeissä järjestetään illan aikana myös muuta erityisohjelmaa, kuten näytöksiä, suunnittelijatapaamisia, tuotelanseerauksia sekä kilpailuja. Mukaan tapahtumailtaan on jo ilmoittautunut useita designliikkeitä ja -studioita.  Turku Design Festival haluaa kannustaa myös muita liikkeitä osallistumaan Late Night Shoppingiin ja elävöittämään turkulaista kaupunkikulttuuria.


Tapahtumassa mukana myös Ateljee Agami & Butik. Olemme avoinna klo 10-21!!  
Illan aikana Ateljee Agamissa ateljeepukujen eleganssia ja arkidesignia, kevään uutuuksia, kampanja- ja erikoistarjouksia sekä pientä tarjoilua. Tervetuloa myöhäisen illan ihanaan shoppailuhetkeen! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti